Asigurare de Accidente

Asigurare de accidente

Accidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina. O asigurare de accidente te protejeaza atat in cazul necesitatii unor interventii chirurgicale, a spitalizarii sau a unui tratament, scutindu-te de orice griji financiare.

Nu numai ca in cazul producerii unui accident nu va trebui sa te confrunti cu probleme financiare legate de spitalizare, tratament sau chiar interventii chirurgicale post traumatice, dar ii vei proteja si pe cei apropiati de aceste griji suplimentare.

Utilitatea asigurarii medicale si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania

Cu probleme datorate accidentelor se confrunta oricine si oricand. Numai ca in momentul in care aceasta se intampla unui cetatean strain aflat temporar in Romania, situatia nu mai este chiar atat de simpla, nici pentru acesta, nici pentru tine. Exista insa posibilitatea de a evita toate aceste consecinte neplacute incheind la noi o asigurare medicala si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania; astfel, tu nu trebuie sa iti mai faci probleme pentru sanatatea oaspetilor sau colaboratorilor tai straini.

Nimeni nu doreste ca in momentul in care are oaspeti straini sau colaboreaza in cadrul activitatii pe care o desfasoara cu persoane straine sa intampine dificultati datorate problemelor de sanatate care pot sa apara sau accidentelor suferite de acestea. De asemenea, cheltuielile medicale aferente si formalitatile care trebuie indeplinite pot constitui un adevarat inconvenient pentru toata lumea implicata. Toate aceste neplaceri pot fi evitate prin incheierea unei asigurari medicale si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania. Avantajul acestui tip de asigurare este ca poate fi incheiat fie de persoana straina, fie de tine in numele acesteia.

Riscuri acoperite: deces in urma unui accident; invaliditate in urma unui accident, spitalizare in urma unui accident, convalescenta / invaliditate temporara  in urma unui accident, imobilizare intr-un aparat gipsat, interventie chirurgicala in urma unui accident, extra cheltuieli medicale etc.