Asigurare de sanatate

Asigurare de sanatate

Cheltuielile efectuate in caz de imbolnavire, accident de circulatie, de munca sau in eventualitatea unei operatii iti pot destabiliza serios bugetul. Odata ce ai o asigurare privata de sanatate, nu mai trebuie sa scoti bani din buzunar pentru serviciile medicale contractate. Produsele de asigurare facultativa de sanatate acopera in mod uzual:

  • Consultatii
  • Spitalizare
  • Investigatii medicale
  • Interventii chirurgicale

Serviciile se deconteaza integral sau cu anumite deduceri de catre clinicile si spitalele private cu care colaboreaza asiguratorul. Asigurarile private de sanatate pot avea limite de despagubire maxime pe un an de asigurare sau pe tipurile de servicii acoperite, dar exista si produse cu acoperire nelimitata.

Un serviciu medical complet inseamna preventie, diagnostic si tratament, acesta din urma fiind cel mai costisitor. In aceste conditii, o asigurare care ofera indemnizatie pentru fiecare zi de spitalizare si sume asigurate pentru interventii chirurgicale este mai mult decat necesara.

Asigurarea privata pentru sanatatea ta reprezinta o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale in sistem privat si pentru a-ti proteja in orice moment sanatatea. Desi clinicile private par a fi cea mai buna optiune in caz de boala sau accident, singura mare problema este ca sunt scumpe. Aici intervine o asigurare de sanatate in sistem privat. Pentru contravaloarea unei prime anuale asiguratorul va plati toate cheltuielile medicale ale dvs. si ale familiei.