Asigurare de viata

Asigurare de viata

Alege-ti tipul de asigurare de viata potrivit nevoilor tale! Importanta asigurarilor de viata este de preferat a fi privita intr-un mod realist, fara ezitari si fara multe influente sentimentale. Astfel de situatii mai putin fericite sunt parte din viata noastra si nu le putem ignora, doar pentru ca avem impresia ca daca nu ne gandim la ele, nu ni se vor intampla. In momentul in care stii ca de tine depinde viitorul familiei tale, ca tu esti singura persoana care poate asigura un trai decent copiilor tai, este momentul sa te gandesti serios la o solutie de protectie, cu posibilitatea de a economisi bani.

Asigurarile de viata sunt produse financiare oferite de catre companii specializate care ofera, de la caz la caz, protectie – asigurarile de viata clasice si faciliteaza economisirea – asigurarile de viata cu acumulare de capital.

Spre exemplu, in cazul unei asigurari de viata clasice: prin intermediul unui contract, asiguratorul se obliga sa plateasca o suma de bani in cazul decesului persoanei asigurate.

Costul unei polite de asigurare de viata se numeste prima de asigurare, si este stabilita de asiguratorul tau in functie de tipul de produs pe care il doresti, suma asigurata, durata contractului, riscurile acoperite s.a.m.d.

Asigurarile de viata sunt elaborate pentru a satisface nevoia de securitate a oamenilor. Aceste asigurari pot oferi protectie atat bunurilor detinute, vietii si sanatatii unui individ, cat si integritatii fizice si capacitatii de munca al acestuia. Alege-ti o asigurare de viata!