Asigurare Medicala pentru Calatorie in Strainatate

Asigurare Medicala pentru Calatorie in Strainatate

Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale. Nu pleca fara sa iti asiguri sanatatea cu o polita de asigurare medicala pentru calatorie in strainatate de la noi!

Noi iti oferim protectie pentru orice calatorie in strainatate pe care o vei efectua in perioada de valabilitate a politei de asigurare, fie ca este vorba de o calatorie in interes personal, fie de o calatorie de afaceri, oferindu-ti protectie in cazul aparitiei unor probleme de sanatate cauzate de boli sau accidente. Perioada de asigurare variaza in functie de nevoile tale concrete.

Asigurarea medicala pentru calatorie in strainatate va garanteaza accesul gratuit la servicii de sanatate in caz de accident, imbolnavire sau alte situaţii ce va pot afecta sanatatea pe parcursul sederii dumneavoastra.

In caz de accident sau imbolnavire subita:

  • Anunta compania de asistenta medicala la numarul de telefon inscris pe interiorul primei coperti a politei de asigurare, in maxim 48 de ore de la producerea evenimentului
  • Furnizeaza datele din polita de asigurare precum si informatii referitoare la evenimentul produs
  • Urmeaza indicatiile companiei de asistenta medicala

In cazul in care te afli in imposibilitatea fizica de a apela compania de asistenta, un insotitor poate face acest lucru, sau chiar cei de la spitalul unde ai fost transportat. De aceea, este important sa ai polita de asigurare in permanenta asupra ta.